Treninzi (Obuke), kursevi računara, Microsoft Office, Excel, Access, Word, PowerPoint, Outlook, SPSS // Office Business Intelligence

Treninzi (Obuke)

O-BI je in house trening centar za obuku korisnika poslovnog softvera. Shodno tome, obuke se izvode u poslovnom prostoru klijenta. Područje rada je, prvenstveno, grad Beograd, ali je, po dogovoru, moguće organizovati obuke i na teritoriji cele Republike Srbije, kao i u bližem okruženju.

Obuke se najčešće izvode u trajanju od dva ili tri školska časa. Po želji klijenta dnevni broj časova se može uvećati, a po posebnom zahtevu može se organizovati celodnevna nastava, što je obično praksa kod specijalizovanih, naprednih obuka.

Koncepcija rada se bazira na velikom broju kako opštih, tako i primera iz prakse koji bi trebalo da polazniku pojačaju samopouzdanje u situacijama koje zahtevaju ispoljavanje znanja, veština i sposobnost brzog reagovanja u rešavanju postavljenog zadatka. Obuka je dokumentovana odgovarajućom skriptom u PDF formatu koja prati predavanja.

Predavači su profesionalci koji aktivno koriste aplikacije iz svojih oblasti u svakodnevnom radu. Samim tim poseduju bogato praktično iskustvo koje garantuje stručnost, kao i umešnost u prenošenju znanja.

Za uspeh u savlađivanju gradiva neophodna je sinergija polaznika i predavača. Predavač koji na neposredan, ali istovremeno i zanimljiv način prenosi gradivo, motiviše polaznika da istog trenutka razmišlja o primeni stečenog znanja.

To je naš cilj. Aktivna, dvosmerna nastava.

Treninzi (obuke) u ponudi: Excel, Word, Access, PowerPoint, Outlook.